Skip links

Over ons

Altijd een compleet All-In systeem bij TopZon-installaties

We onderscheiden ons met onze ontwerp- en systeemkennis, bouwkundige kennis van daken, degelijke en nette montage, en ruime ervaring met de particuliere branche.

Wij leveren altijd een compleet All-In systeem zonder extra kosten achteraf.

Neem contact met ons op
Met onze service gerichte aanpak ontzorgen wij u gedurende het gehele traject.

De beste service.
Dit is hoe wij werken.

In het voortraject realiseren wij vrijblijvend een gesprek. We bekijken de situatie en houden rekening met alle factoren die van belang zijn om een optimaal systeem te kunnen aanbieden. We bespreken vooraf het kabeltraject, bepalen de positie van de omvormer en doen een opname in de meterkast.

De installatie wordt van A tot Z voorbereid. U ontvangt een uitvoerig stappenplan om de installatie aan te melden bij de Netbeheerder, u ontvangt een uitvoerig stappenplan voor de btw-teruggave.

De installatie wordt ingepland en op de afgesproken datum kunt u ervan uitgaan dat onze eigen monteurs zich melden op het afgesproken tijdstip.

Ons nette, vriendelijke en ervaren montage-team arriveert op de afgesproken datum en heeft dan één missie: een tevreden klant.

Naast een strak en vlak zonnepanelen veld, besteden onze monteurs ook veel zorg en aandacht aan het leidingwerk, dit wordt zo goed en mooi mogelijk aangelegd en weggewerkt. Ook de aansluiting en aanpassingen in de meterkast worden uitgevoerd volgens de gestelde normen, zodat de meterkast ook of juist na aansluiting van de zonnepanelen voldoet aan de NEN1010.

Als alles gereed is geven de monteurs u uitleg over het systeem en laten uw woning na één dag weer netjes opgeruimd achter.

Na installatie wordt het systeem aangemeld en ingesteld voor de online monitoring op uw computer of smartphone en wordt er vanaf dag 1 eigen energie opgewekt!

Eindresultaat is een tevreden klant.

Het monteren van een zonnepanelen installatie is vrijwel altijd op hoogte. Dit brengt gevaren met zich mee. Veilig werken staat voor ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze montage medewerkers altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te kunnen monteren.

Voor ons is het net zo belangrijk: Een goede service en aftersales. Mocht er onverhoopt een service aanvraag ontstaan? Ook dan staan wij graag voor u klaar! U ontvangt onze algemene installatiegarantie, hiermee bent u ook na de installatie verzekerd van een adequate opvolging en afhandeling van uw service aanvraag.

Stel uw vraag